Antikoncepce

Dobrý den, mám na Vás takový dotaz, beru antikoncepci azalia i přesto, že už nekojím.Vždy před menstruací mám výkyvy nálad a až depresivní nálady.Chtěla jsem se jen zeptat zda to může způsobovat tato antikoncepce.Před porodem jsem antikoncepci brala normálně (Minervu) a nikdy jsem tyto stavy neměla děkuji za odpověd přeji krásný den Katka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, deprese jsou velice vzácným nežádoucím účinkem antikoncepce. Nyní, když nekojíte, není důvod, proč byste nepřešla zpět ke kombinované antikoncepci, se kterou jste byla spokojená.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: