Antikoncepce

Dobrá den, prosím o radu..udělala jsem chybu v užívání antikoncepce, chtěla jsem brat dve plata najednou, ale po 8 nebo 9 dnech nevim uz presne me zacalo bolet bricho a krvacela jsem i pres prasky, takze jsem je prestala uzivat...udelala sedmidenni pauzu a zacala odznova, ale mam bolesti v podbrisku a špinim uz asi tyden, muzu vysadit antikoncepci driv nez po 21 dnech?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud vysadíte antikoncepci dříve než po 21 dnech, ztratíte antikoncepční ochranu a může dojít k rozhození pravidelného cyklu. S bolestmi podbřišku raději zajděte na vyšetření k lékaři, mohou mít různé přičiny.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: