Antikoncepce

Dobry den, mam dotaz mel jsem nechraneny pohlavni styk s divkou, ktera uziva antikoncepci. Bohuzel tyden pred pohlavnim stykem trikrat zapomnela antikoncepi uzit. Potom cely tyden i s vikendem kdy jsme pohlavni styk meli antikoncepci brala. Je mozne otehotneni??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství je sice málo pravděpodobné (ale 3 tabletky již jsou poměrně mnoho), ale at si slečna udělá raději tehotenský testt /koupí v lékárně/. Hezký den,

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: