Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o radu ohledně Antikoncepce. Na dovolené v Egyptě(zhruba před měsícem) jsem užívala Antinal proti průjmu (pouze však preventivně, žádný průjem jsem neměla),chci se zeptat, jestli má Antinal stejný vliv na účinky antikoncepce jako černé uhlí? Menstruaci jsem dostala ve středu a zcela pravidelně a stejné intenzity jako vždy.

Odpověď odborníka:

Antinal by neměl mít vliv na antikoncepci a pokud jste neměla průjem nemusíte mít obavy příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: