Antikoncepce

dobrý den beru už druhou antikoncecpi první jsem měla foxinette a ta mi nevyhovovala 2krát do měsíce jsem to dostavala ted mám lunafem a už to mám zase 2krát do měsíce chci se zeptat doktorka mi řekla že mám počkat 3 měsíce a když budu mít s přitelem sex jestli nemužu otěhotnět kdyyž to mám 2krát do měsíce ? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně, je vše v pořádku, vyčkejte 3 měsíce, cyklus se může upravit. pokud ne, bude třeba dál silnější preparát.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: