Antikoncepce

Měla jsem dobrane první platicko hormonální antikoncepce dienille. 20.8. Jsem dostala angínu a také jsem měla poslední prášek z toho platicka antikoncepce. 22.8. Jsem se začala léčit antibiotiky ospen 1500. Menstruace normálně přišla a 27.8. skončila, další den jsem si vzala antikoncepci z nového platíčka a den potom jsem měla s přítelem sex a udělal se do mě. Je možné že bych mohla být těhotná?

Odpověď odborníka:

Možnost je minimální.
Hezký den.

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: