Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaká antikoncepce,prášky nebo cokoliv, který příliš neškodí tělu, zvětší se po nich poprsí a cenově přijatelné? Jsem velice zoufalá a na chirurg. zákrok nechci. Budu ráda za každou radu, děkuji :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hormonální antikoncepce obecně nepoškozuje zdravým ženám zdraví, naopak má kromě antikoncepčního účinku další zdravotně prospěšné účinky. Není vhodná jen pro některé nemocné ženy. Existuje mnoho cenově dostupných konkrétních přípravků. Nárůst prsů si nemůžete slibovat u žádného z nich.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: