Antikoncepce

Dobrý den, potřebovala bych se zeptat .... byla jsem dost zmatená a dobrala jsem plato antikoncepce pak jsem jeden den vynechala a vzala jsem si jeden prášek a pak mi to došlo a udělala jsem si sedmidenní pauzu ale další prášek jsem si vzala o den déle než jsem měla. Stačí týden používat jiné antikoncepční metody? Nebo to bude dlouhodobý problém?

Odpověď odborníka:

Dlouhodobý problém to jistě nebude, pro jistotu bych připojil další metodu na 10 dní, tím by to mělo být vyřešeno. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: