Antikoncepce

Ještě jsem zapomněla dodat, že jsem se zánětu zbavila pomocí brusinek a urologických čajů, žádná antibiotika jsem nepoužívala. Přijde mi důležité Vám toto sdělit, protože antibiotika prý mohou HA ovlivnit.

Odpověď odborníka:

dobrý den, Mončo! Ano, souběh ATB a HAK je třeba hodnotit jako narušení účinnosti HAK a v postiženém cyklu je třeba použít ještě doplňkovou metodu kontracepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: