Antikoncepce

Užívám antikoncepci YAZ a už týden beru antibiotika Biseptol. Včera jsem měla pohlavní styk. O kolik procent se sníží účinnost antikoncepce? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje, procentuálně to není možno vyjádřit chcete li mít absolutní jistotu použijte při jejich užívání ještě kondom i když je to snad až přílišná opatrnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: