Antikoncepce a vilcacora

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně užívání odvaru z vilcacory při antikoncepci (náplast Evra a Lisvy). Dočetla jsem se, že by se tato bylina neměla používat při hormonální léčbě. Nakolik tedy ovlivňuje účinnost antikoncepce? Mohu si odvar připravovat, popř. kolikrát denně? Za odpověď předem děkuji, Lucie

Odpověď odborníka:

Bohužel není mi známa žádná seriozní studie o tomto preparátu, není také zařazen jako lék proto ani nemohu poskytnou odpověď. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: