Antikoncepce a užívání acylpirinu

Dobrý den, chtěla bych se zseptat, zda může ovlivnit antikoncepční funkci Mersilonu užívání Acylpirinu - cca 2 týdny 1 - 2 tablety denně?

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Současné užívání Acylpyrinu na účinnost Mercilonu vliv nemá. Ovšem o dlouhodobém užívání Acylpyrinu byste se měla poradit s lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: