Artroskopie

  • Dotaz od: Irena Marošová
  • Publikováno: 22.1.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, prosímvás v sobotu jsem měla úraz kolene na lyžích.Ortoped diagnostikoval susp.léze vnitřního postranního vazu,MM a předního zkříženého vazu,nemožno vyloučit lézi zadního zkříženého vazu.Poslal mě na vyšetření magnet.rezonance a kontrolou až za měsíc po zhojení vnitřního postranního vazu.Je nutné opravdu měsíc čekat a až pak se domluvit na termínu operace AS revize ?Není v takovém případě lepší operovat co nejdříve a vyhledat jiného ortopéda? mockrát děkuji za odpověď Marošová Irena

Odpověď odborníka:

Protože neznám přesný nález mag. rezonance, nemohu se přesně vyjádřit, Ale v případě pochybností můžete nález z MR zkonzultovat s jiným ortopedem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Určení krevní skupiny
Články: Určení krevní skupiny
Určení krevní skupiny je...
Vznik zeleného zákalu: poznejte rizikové faktory
Články: Vznik zeleného zákalu: poznejte rizikové faktory
I když nelze předpovědět, u...
Roztroušená skleróza  2.díl
Články: Roztroušená skleróza 2.díl
Již zakladatel české...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x