Artroskopie ramene

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se může udělat výpotek v rameni po artroskopii (subakromiální dekomprese)? A jaké jsou přïznaky? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jistě se může vytvořit, výpotek je reakce kloubní výstelky na úraz, zánět, případně zákrok, je celkem častý. Otok kloubu, bolest. Postupně odeznívá. Jinak informace operatér.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Rakovina může postihnout i oči
Články: Rakovina může postihnout i oči
Oko se skládá z mnoha částí...
Zvýšená činnost štítné žlázy – tyreotoxikóza (hypertyreóza)
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: