Artroza

dobrý den při namožení levého klene delší chůze ze schodů mi na rg. zjistili artrozu 2 a3 st, aplikace injekce na bolest po měsíci kulhání jsem se s lékařem domluvila na 3 injekcí sinovialu poslední byla 12.11 2015 koleno bolí dál hlavně vzadu a svírací bolest v noci nebolí do schodu a ze schodu také ne koleno palí štípe vadí i oblečeni necitlivé stehno i koleno na neurologii mě poslali natest citlivosti nevím co dál lekař při otázce zda by se teda neudělěla art, řekl .že se stím nedá nic dělat nebo se koleno ještě mu že sklidnit děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Po injekcích je možnost zlepšení v horizontu 6 týdnů , působí zlepšení stavu churpavky ale na akutní boelsti nefungují. Naději tedy ještě máte. Pokud aale máte boelsti v zadní části kolene a sníženou citlivost může se jednat o kombinaci potíží s bederní páteří například posunem meziobratlové ploténky - což by měl diagnostikovat a případně i léčit neurolog. Arthroskopii bych v této fázi rozhodně nedoporučil.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: