Artroza

Dobry den chtěla bych se zeptat jestli je cviceni na tomto stroji vhodne na artrózu kolen.Dekuji za informaci.

Odpověď odborníka:

Není vhodné, pokud mechanoterapie pro artrozní kolena tak vhodnější je rotoped, kde se váha sezením odlehčí a posilují se stehenní svaly, především čtyřhlavý sval.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Interní vyšetření
Články: Interní vyšetření
Interní vyšetření je soubor...
Cholesterol hlídejte! Vymkne-li se kontrole, můžete umřít
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na léky proti nespavosti v těhotenství raději zapomeňte
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Ischemická choroba srdeční
Články: Ischemická choroba srdeční
Navzdory poměrně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: