Bandáž žaludku

Dobrý den, mám 40 let měřím 173cm a vážím 110 kg. Byla by u mně vhodná bandáž žaludku?? TK 140/90, jiné zdravotní problémy nemám, jen se nemůžu zbavit těch kil. Tlustá jsem byla vždy- cca90kg, ale těď už mi to opravdu překáží. Hradí tento zákrok pojišťovna? Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pro léčbu obezity existuje více vhodných metod, bandáž žaludku je jednou z nich. Obezita s sebou nese mnoho dalších rizik, které se zatím naštěstí ve vašem věku neprojevily, ale mohou se ohlásit. Pokud jim chcete předejít, poraďte se s lékařem. Také je dobré si uvědomit, že samotný zákrok nemůže vše vyřešit; důležitý je i Váš přístup a ochota s nadváhou bojovat, navyknutí si na zdravou stravu a zařazení optimální pohybové aktivity. S Vaší motivaci Vám může pomoci něktreý z výživových poradců, kteří pro Vás mohou i sestavit individuální plán podle Vašich potřeb.

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
informace | Od: Mati jaroslav | 3.6.2009 14:00
Dobrý den chtšl bych jse zeptat na bandaž žaludku je mi 46let jsem nemocny výš.168 važím132kg lečím jse z očima jsem po operaci kdy mi byl zavedeny v-shunt také mam vysoky krevní tlak ajine problémy bolí mi páteř otýkají mi nohy dietu držím 12kg jsem dal dolůa vice už ne také beru vice léků také nevidím ale jsem schopen jit dale děkuji Mati
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: