Bandáž žaludku

Dobrý den.Měla bych na Vás dotaz.Zdali je možné podstoupit bandáž žaludku když mám štítnou žlázu.Jsem velmi silná a necítím se po fyzické ani psychické stránce vůbec dobře.A ještě jak je to s úhradou bandáže žaludku. Děkuji za odpověď.S pozdravem Jitka T

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud selhaly všechny pokusy o snížení nadváhy, je pochopitelné, že uvažujete o operačním řešení, o bandáži žaludku. Je to jedna z operací, prováděných s úspěchem při obezitě. Samozřejmě, je třeba vše dobře rozvážit a zhodnotit pro a proti. Každá operace má svá rizika a zrovna tak obezita je rizikem pro vaše zdraví. Píšete, že máte nemocnou štítnou žlázu. To by nemělo být překážkou operace, je ale nutné, by onemocnění štítné žlázy bylo správně a účinně léčeno, rizika operace pak posoudí tým lékařů složený z internisty, endokrinologa, chirurga a hlavně anesteziologa, zodpovědného za vedení narkozy. Zda vám zákrok pojišťovna proplatí nelze vyloučit (pojišťovny občas mění pravidla a jsou rozdíly i mezi jednotlivými pojišťovnami). Aktualní informaci o tom, co pojišťovna proplácí, zjistíte právě na pobočce pojišťovny. Určitě se obraťte na svého lékaře, zajistí vám vše potřebné.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
bandaš žalubku | Od: petra herakova | 29.5.2016 15:32
pane dortore chci vědět zda mi
pojišťovna bude hradit operaci
zkoušim to už několik tel zhubnout a
nedaři se muj lekař nechce ani slišet že
uvažuji o tomto zakroku pořad mi tvrdi
že musim zhudnout sama od sebe a ne
timto krokem mam 30 kg nadvahy co
mam ďelat porad te mi prosim ďekuji
reagovat
re:bandaš žalubku | Od: uLékaře.cz | 31.5.2016 14:18
Dobrý den, děkujeme za dotaz.
Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás,
abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do
poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.c
z/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: