Belara

Jeste jsem se chtela zeptat, Belara je dobrá na plet na vyvin prsou atp. ale je spolehliva i co se týče neotěhotnění? dekuji predem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Belara je spolehlivá stejně jako všechny jiné hormonální antikoncepce, tj,snižuje možnost otěhotnění k nule.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tetanus
Články: Tetanus
Tetanus je akutní infekční...
Chcete mít opravdu dobře vyčištěné brýle? Zkuste ultrazvuk!
5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Články: 5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Máte-li propíchnuté uši...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Bechtěrevova nemoc
Články: Bechtěrevova nemoc
Bechtěrevova choroba neboli...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: