Biologicka lečba

  • Dotaz od: Blažková Iveta
  • Publikováno: 10.4.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda-li je biologicka lečba vhodna i pro ekzematiky? Dcera 20 let ma zlateho stafilokoka na kuži, těžky ekzem po celem tele a je alergik.Diky moc za odpověď..

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Ano, biologická léčba se používá i k léčbě atopického ekzému. Většinou je vyhrazena pro těžší formy ekzému. Tuto léčbu indikuje kožní lékař.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: