Bolest a nachlazení

DOBRÝ DEN, KOLEM VÁNOC JSEM DOSTALA ZÁNĚT PRŮDUŠEK ,NEMOHLA JSEM ANI MLUVIT,JEN JSEM ŠEPTALA. U LÉKAŘE JSEM DOSTALA ATB ,PENICILÍN NA 7 DNÍ. ALE ATB NEZABRALA . MĚLA JSEM ZÁCHVATY KAŠLE,NAMOŽENÉ ŽEBRA A NÁSLEDNĚ BOLESTI ,NA LEVÉ STR. POD PRSEM AŽ DO ZADU. PO TÝDNU ,SE TO ZLEPŠILO,ALE STÁLE JSEM ZAHLENĚNÁ A CEJTIM NA LEVÉ STR. JAKO BY TAM BYL KÁMEN. KOUPILA JSEM SI BROMHEXIN,SICE VYKAŠLÁVÁM ,ALE NENÍ TO ONO. A UŽ JE TO SKORO MĚSÍC,CO SE TOHO NEMŮŽU ZBAVIT. DĚKUJI IVETA

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval znovu návštěvu lékaře. Může se totiž jednat o počínající zápal plic, který neléčený má velmi těžký průběh. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Glukózový test u dospělých
Články: Glukózový test u dospělých
Při cukrovce (diabetes...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Trpíte plynatostí? Příčinou může být alergie
Články: Trpíte plynatostí? Příčinou může být alergie
Nadýmání a plynatost. Dvě...
Cestovatelský průjem
Články: Cestovatelský průjem
Při cestách do jižních...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: