Bolest kůže.

Když si kleknu na zem, okamžitě cítím pálivou bolest pod kolenem v délce asi 10-15 cm. Po vstání bolest ještě nějakou dobu doznívá (15-30min). Občas mne chytne bolest kloubu u palce na téže noze. Bral jsem léky na snížení cholesterolu (Rosucard - oba HDL i LDL jsem potom měl 0,83) a začaly mě bolet svaly. Teď je to cca rok po jejich vysazení a bolí mě při změně pohybu loketní svalové úpony, někdy mám v klidu bolest na zadní straně ruky (za bicepsem). Uvedené bolesti mám od srpna 2014, za obvoďačkou jít nechci, protože mám podezření, že potíže jsou způsobeny lékem Rosucard, který mi bez laboratorních testů zvýšila na dvojnásobnou dávku a pak jsem měl ty bolesti svalů a následovalo jejich vysazení asi v březnu 2014. Pro upřesnění, v době kdy jsem bral Rosucard se mi soustavně snižovala výkkonst jízdy na kole. Po jeho vysazení se výkonnost zlepšila, ale už ne na původní stav. Bylo mi doporučeno položit dotaz ortopedovi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ortoped Vám samozřejmě neodpoví , nežádoucí účinky ale dle mého budou stále a nebudou ovlivněny například polohou či klekem , spíše budou souviset s postižením jednotlivých kloubů a páteře. Doporučuji odborné vyšetření s rtg snímkem, nežádoucí účinky bych viděl jako jednu z posledních možností

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x