Bolest po obstřiku

Dobrý den,jsem 10 dnů po obstřiku karpálů a pořád je ruka velmi boletivá a prsy necitelné, je to v pořádku? Po návštěvě lékaře mi dal ruku do dlahy s tím,že to snad přejde,ale neví kdy.Ještě dodám,že ten obstřik byl druhý, první byl tři týdny před ním,jenže lékař mi napíchl nerv a tak po třech dnech sice bolest ustoupila ale brnění se stupnovalo.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Pokud je zvýšená bolst po nástřiku zůžného prostoru pod příčným vazem, sy karpálního tunelu, potíže opravdu přejdou.Chladné pobklady, Ibnalgin v tabletě a krému. Nutno říci, že značné procento příčin bolestí v oblasti zápěstí a ruky je způsobena poruchami , změnami, v krční pateři. Diagnozu je vhodné upřesnit i vyšetřením vodivosti nervů horní končetiny, vyšetřením EMG. Zhodnoení i rtg krční pateře, její pohyblivosti. Podle všech výsledků potom další léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: