Bolest stehen

Dobrý den paní doktorko,již asi týden mě bolí v oblasti vnitřní strany stehen,mám velký problém s chůzí,když chci změnit polohu tak to si musím pomoct rukama nohy sundat.Začalo to tím,že mě nejprve bolely oba nárty a kotníky a ty mám .Žádnou zvýšenou námahu jsem neměla.Jinak jsem po LAVH a odstranění obou vaječníků.Bohužel se už dostavily příznaky přechodu a mám už napsaný Estrofen,ale ještě jsem ho nazačala brát.Může to mít nějakou souvislost?Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, jak dlouho jste po operaci, ale dle mojí zkušenosti mají ženy po gynekologických operacích (zejména laparoskopických) bolesti zad, které se někdy propagují do dolních končetin. Vzhledem k tomu, že uvádíte potíže s chůzí, doporučuji neurologické vyšetření cestou praktického lékaře.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x