Bolest v lýtku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Bolí mě levé lýtko, bolí vedle kolene ze strany, ale i ve stehně. Ve středu jsem byla na UTz ten byl v pořádku. Též jsem byla na obstřiku s bederní páteří. Noha poté přestala bolet, ale od pátku opět bolest, ale hlavně při chůzi, ikdyž ne pořád. Myslíte, že to může být od páteře nebo pokud byl UTZ. v pořádku od žil. Beru antikoncepci a děsí mě trombza. Noha otekla ani nic není. Pokud je noha v klidu, nic nebolí, pokud začnu zatěžovat, začne bolet. Někdy je to při pohmatu i takové štípání.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud byl UZ žil negativní a Vám pomohl obstřik, tak trombóza je málo pravděpodobná. Bude se jednat o potíže s páteří. V případě, že bolest bude přetrvávat, bude vhodné vyšetření na neurologii a naplánování rehabilitace. Nyní zkuste léky na bolest, např. Ibalgin atd., v případě ústupu bolestí se jedná o problémy s páteří.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: