Bolest v pravém podbříšku a krvácení mimo cyklus

Dobrý den, obracím se na Vás, protože už si nevím rady. Je mi 19 let a dříve jsem žádné větší problémy neměla až na menší cystu na vaječníku v 15 letech, kvůli které mi byla napsaná antikoncepce. Dříve jsem měla antikoncepci Lunafem a teď už přes půl roku mám antikoncepci Katya. Pravidelnou menstruaci jsem dostala 4.6 a všechno bylo v normálu, ale hned 16.6 přišel hnědý hustý výtok a hned potom krvácení, které trvalo přibližně dva dny. Od 20.6 jsem začala pociťovat bolesti v pravém podbříšku a tak jsem hned 22.6 zašla ke svému gynekologovi. Pan doktor mi řekl, že to mohlo být pouze ovulační krvácení a že je vše v pořádku až na volnou tekutinu za dělohou (pokud si dobře pamatuji), prý kvůli prasklé cystě a domluvili jsme se, že za dva dny si přijdu na kontrolu jestli se tekutina vstřebává. Za dva dny začalo zase krvácení a já šla na kontrolu. Na kontrole pan doktor zjistil, že tekutina se ještě nevstřebala a bolesti neustali, ale jinak je prý vše v pořádku (prohmatával mě a dělal mi ultrazvuk). Poslal mě na chirurgii jestli se nejedná o slepé střevo, které mi na chirurgii později vyloučili. Tak jsem ještě čekala na vyšetření moči. V moči mi byli nalezeny bílkoviny a krev. Krev je tam díky menstruaci, nemýlím se? Pan doktor mi předepsal Augmentin 1g na zánět močových cest. Dnes už je 5 den co beru Augmentin a bolest trochu ustala, ale krvácení ne a to mi v platíčku stále zbývá jeden prášek. Chtěla bych se zeptat, proč stále krvácím, když na ultrazvuku je vše v pořádku a ještě jsem se chtěla zeptat jestli by to nemohli být chlamydie, můj lékař mi odmítl udělat test.

Odpověď odborníka:

Pokud byla moč správně odebrána nebo ještě lépe cévkovaná pak krev v ní by neměla pocházet z menses,i pokud by se jednalo o chlamydie pak antibiotika která máte nasazena by je zlikvidovala, krvácení může být charakteru menses když jste poslední měla 4.6. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: