Bolesti koleno,kyčel,záda

Dobrý den, Jsem 3 měsíce po operaci kolena prasklý meniskus-laparoskopická operace. Koleno stále bolí, navíc mám bolesti koleních kloubů levá noha (bolest je pichlavá až bodavá – do schodů, při dřepu a při chůzi), dále bolest kyčelních kloubů levá noha (mezi kyčlí a kostrčí – je také pichlavá a bolí při chůzi, sedu a v leže), tato bolest mi jde až ke kostrči.Tato bolest mne budí večer, beru si Ibalgin a mažu si místo mastičkou Aulin. Bolí mne také záda, konkrétně krční páteř pravá strana a podél páteře spíše v dolní oblasti podél páteře. Je mi 25 let a mám tyto problémy už 3 roky, lékař mi řekl, že mám málo pohybu a dává mi jen injekce,do kyčle ale já už to takto nechci řešit. Dělala jsem 15 let závodně aerobic, teď už jen bohužel rekreačně plavání, kolo a běh, pokud to tělo umožní bez bolesti. Dělám práci, kde musím vydržet 12 hodin na nohách a tahám těžká břemena, s takovými bolestmi co mám to jde velmi těžko. Jsem docela mladá, tak si myslím že věk na to ještě nemám, aby mne toto neustále bolelo. Prosím poraďtě mi, jak to mám řešit dál. Děkuji Mám od lékaře z nemocnice vystavený poukaz na vašetření na rehabilitaci FT. na koleno a kyčel(KR,TMT,LTV,LTV NFP,edukace k AT) A od ortopeda poukaz na vašetření K. ( lask. komplex. rhb léčbu-záda,kyčel a kolena-progrese bolestí i med. a synovitida-změna sterooptypů chůze i dekomp. LS sy a susp.blok SIS sin.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Potíže budou zřejmě souviset s nemocnou páteří , podle mého jste nyní byla správně odeslána na rehabilitaci a k lázeneksé léčbě, které by Vám měly pomoci. Teprve pokud by tato léčba byla bez efketu přemýšlel bych o nějakých dalších vyšetřeních

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: