Bolesti po postinoru

Dobrý den, před šestnácti dny jsem použila postinor. Další tři dny po postinoru jsem špinila a šest dní od jeho užití jsem dostala menstruaci, která trvala pět dní a na konci ještě další dva dny bylo silné špinění. Nicméně neustále cítím bolest v podbřišku. Mohu bolesti stále přisuzovat postinoru? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Postinor by měl být již odbourán, pokud jsou bolesti v podbřišku bylo by lépe absolvovat vyšetření na gynekologii,aby jste byla bez problémů. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: