Po užití postinoru

Dobrý den,minulý týden v uterý(30.srpen) jsem měla pohlavní styk při kterém praskla ochrana,neváhala jsem a ve středu(31.srpen) jsem šla na gynekologii a hned po předepsání postinoru jsem užila první tabletku,po 12hodinách další..takze jsem postinor dobrala ve čtvrtek(1.září)..a dnes 5.září,jsem měla červený výtok..je to normální?když mám dostat menstruaci až 20 září??děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano,Postinor může způsobit nepravidelnost cyklu příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: