Bolesti třísla a podbřišku

Chtela jsem Vas požadat o radu.Mam dlouhodobe potíže v oblasti trísel .za poslední dva mesíce jsem prodelala operaci diagnoza K432,K660 na leve strane vse probehlo bez potízí a bolesti na leve strane uz nemam.prava strana v oblosti trisla je podle zpravy pevne,palp.nebol.jinak bezhm.resistencí.Pote jsem byla na gyn.zakroku kyretaz-probehla kvuli nepravidelne menses a postkoitalni krvacení.zavěr ve zprave N925.První menstruace po oreraci mala byt v poradku...byla o par dní dríve prubeh menst.trval dvanact dní hodne jsem krvacela nez jindy plus bolesti,nevolnost,unava.Po skončení menstruace mi zacli na novo bolesti v pravem trisle je otekle ,horke ,lehce bolestive mam lehke bolesti v podbrísku vse mi trva dva dny..¨bolestive misto jsem ledovala a vecer jsem si vzala aulin na bolesti bolest je porad stejná.dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Slečno Moniko. Rada je jediná - při uvedených potížích je třeba, aby Vás časně viděl lékař (vzhledem k povaze stavu rovnou chirurg), na dálku to těžko přesně posoudit.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: