Bonadea a nadváha

Dobrý den, je možné při pravidelném braní HA Bonadea a 20 kg nadváhy, aby došlo k zeslabení účinku antikoncepce?? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Podle údaje výrobce by účinek neměl být ovlivněn,ale redukce váhy by vám jistě prospěla. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: