Bratr ( 1,5 roku ) kondylomata - 3. recidiva

Dobrý den. Před necelými 5 měsíci se mě a mé bývalé přítelkyni objevila kondylomata.Potom se objevila i u mého malého rok a půl starého bratra.Já měl 2. recidivu, nakonec jsem podstoupil obřízku a od té doby se nic neobjevilo. Bratrovi se dnes objevila další bradavice a už si vážně nevíme rady. Urolog řekl, že očkování proti HPV viru je možný až v pubertě. Vážne neexistuje nějaká jiná možnost léčby. Přece nemůže takhle malý, chodit každý měsíc pod narkozu a vyřezávání. Děkuji. Filo

Odpověď odborníka:

výskyt kondylomat u takto malého dítěte mi přijde nepravděpodobný, protože jde o sexuálně přenosnou infekci. Mohlo by jít spíše o jiné virové onemocnění, příp. pošlete foto.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Dlouhodobý stres může oslabit imunitu
Články: Dlouhodobý stres může oslabit imunitu
Stres je považován za jedno...
Potravinová alergie
Články: Potravinová alergie
Čím dál víc u nás i v...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x