Bušení srdce

Léčím se se štítnou žlázou -> užívám letrox 50 pul tbl. ráno. Dále užívám Citalec pro panickou poruchu 15mg a Xyzal při potížích s alergii. 10 let jsem hrál fotbal a srdce bylo v pořádku, 3 roky jsem byl kuřák ( 10-20 cigaret/denně ) nyní již 1 rok bez kouření -> Nasadil jsem naplast a v noci se mi zdáli abnormální sny ( vedlejší účinky uvolňováni nicotinu do těla a v noci jsem se tedy poprvé probudil s velmi vysokým bušením srdce a náplast jsem již neaplikoval nikdy. Postupem času, se bušení srdce začalo ukazovat při tělesné námaze zejm. při sportu ( zlehka rychlejší a intenzivnější tlukot srdce ). Na podzim 2015 jsem musel sportu zanechat úplně, protože se problémy zhoršovaly. Test EKG normální a Holtr strojek vyhodnocen 2x také za v normě ( nejedná se o arytmii ). Tudíž jsem byl i na vyšetření hlavy -> také negativní. Nevím co dál, bušení se zhoršuje takovým způsobem, že nejsem schopen ani masturbovat. Opakuji, problémy jsou jen při fyzické námaze, nikoliv pokud jsem v klidové poloze.

Odpověď odborníka:

Absolvoval jste zátěžový test? Nechte se vyšetřit u kardiologa a domluvte se s ním- pokud Vás to takto silně obtěžuje, mohou se nasadit preparáty na snížení srdeční frekvence.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: