Bušení srdce

dobry den,dle mého lekare se jedná o vnitrni neklid.jak se mam zbavit silného buseni srdce po ranu a vecer,jsem po stresove situaci diky Andy

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Andy, k vašemu dotazu bych potřebovala více informací. Proto vám odpovím obecně. Pokud jste podstoupila vyšetření srdce- dle vašeho sdělení jsem pochopila, že jste zřejmě u lékaře byla - a nejedná se o organické poškození srdce, ani o žádnou arytmii,či jiné poškození srdečního orgánu,pak by mohla být příčina psychická. Nelze to však stanovit na základě vašeho stručného dotazu, bez zevrubnějšího popisu. Zkuste si opatřit knihu Jak překonat panické ataky. Možná tam najdete odpověď na své problémy.V takovém případě si myslím, že by vám mohl pomoct psycholog. Jestliže jsem však nepochopila správně a kardiologické vyšetření jste neabsolvovala, pak byste to měla udělat. Teprve pak lze stanovit mnohem jistěji o co se ve vašem případě jedná. Přeji vám hodně zdaru a brzké nalezení odpovědí pro vaše potíže.

Mgr. Miroslava Hruboňová
Mgr. Miroslava Hruboňová

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Psychologické poradenství Mgr. Miroslava Hruboňová

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: