Bylinky x léky

Chtěla bych se zeptat,když beru bylinky (tinkturu) Rhodioly a šišáku a současně i Lexaurin nebo prášek na spaní, nevadí to? Neruší se to navzájem? Pokud ano,můžete mně poradit na uklidnění jiný lék - mám problémy s partnerem a nevím,jak reagovat na ně,na úzkost,strach. Cvičím jogu,ale zatím mi na toto nepomáhá, léky na depresi mi zhoršovaly chronické bolesti hlavy a migrény (měla jsem jich několik druhů a tak už je nechci). Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dano! Neuvádíte, jakou jógu cvičíte. I když třeba hathajóga je velice prospěšná, než její pomocí docílíte duševní pohody, bude to trvat dlouho, na tělesné úrovni působí mnohem dříve. Totéž nelze třeba říci o jiných druzích jógy (bhakti, jnana, krija jóga...). Kombinace rhodioly, šišáku a lexaurinu s hypnotiky je opravdu divoká. Doporučuji Vám neprodleně vyhledat psychoterapeuta a zahájit psychoterapii.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Měření nitroočního tlaku
Články: Měření nitroočního tlaku
Měření nitroočního tlaku je...
Nervy
Články: Nervy
Nervová soustava slouží k...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: