Častá angína

Dobrý den, chtěl bych se zeptat od 18 let (před tím jsem jí neměl) trpím angínou mám jí tak zhruba 4x do roka, jeden lékař mi doporučil vydání mandlí operaci však zkomplikoval aft (těmi také trpím velmi často). Při návštěvě jiného krčaře mi bylo zděleno že angína 4x do roka je normální a že tak časté braní antibiotik mi nemlže uškodit. Předem děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pepo! Domnívám se, že 4x ročně angina s antibiotiky Vám rozhodně neudělá dobře. Před trháním mandlí bych ale ještě vyzkoušel úpravu životosprávy. Jezte zdravě (pestrá strava, dostatek ovoce a zeleniny, vlákniny, nepříliš tuku), choďte často ven, sportujte. Otužujte se studenou vodou. Jsem si téměř jist, že pokud tyto rady dodržíte, frekvence Vašich angín bude mnohem příznivější.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x