Časté nucení na močení po prodělané hysterektomii

Děkuji moc za odpověď! Ještě se prosím chci zeptat, jak dlouho mohou tyto potíže setrvávat a zda mohou přejít samy od sebe? Nebo jít lékaři a nechat se vyšetřit?

Odpověď odborníka:

Pokud bychom uvažovali o infekčním zánětu po operaci nebo opakované katetrizaci, tak by byla vhodná antibiotická léčba

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: