Chemické těhotenství

Dobrý den.Dcera / 25 let /už 4 týdny neměla menstruaci.Byla u lékařky a ta jí dělala rozbor krve a na 92% vyšlo těhotenství,jako potvrzené.Dcera si dělala i sama těh.test a vyšel též pozitivní. Lékařka dceru pozvala na další prohlídku,ale řekla jí,že nic není vidět a že se může jednat i o tkz."chemické těhotenství".Můžete mi,toto,prosím,nějak vysvětlit?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tino! Na dálku těžko říci, ani neposkytujete dostatek informací. Pokud je nárůst HCG (zjištění koncentrace HGC je podstatou lékařského těhotenského testu krve a současné i běžného "proužkového" močového testu z drogerie) v normě, pak může jít jen o rané těhotenství, kdy na ultrazvuku ještě není nic vidět. Současně se může třeba jednat o odumření těhotenství (missed abortion, zamlklý potrat), kdy po počátečním nárůstu HCG zárodek zahyne.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: