Chlamydie trach..

Vazena pani doktorko. Moc dekuji za rychou odpoved a za uklidneni a obracim se na Vas s dalsim dotazem. Lze vylecit chlamydii trachom... po 2 tydenni lecbe 500mg 2x denne doxybenem s podporou Wobenzymu 3x5 denne, kdyz mam chlamydii 3 mesice. Cetla jsem ruzne blogy, kde se uvadi, ze pouze kombinovana lecba zabira a nevyleci se jen po 2 tydnech s ATB. Mam pocit, ze komplikovanejsi lecba musi byt u chlamydie pneu. Je to tak a nebo bych mela rovnou pokracovat v lecbe ATB i po 2 tydnech, abych mela jistotu? A take me jiz po 3. dni az do dnesniho 6. dne boli neustale v krizi, tak me nebolelo pred lecbou ATB, spise jsem trpela klasickym chlamydiovym vytokem. Muzete mi prosim napsat, zda to muze byt reakce uzdravovani a nebo bych mela lecbu ATB vysadit? Dekuji mockrat. Nancy

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčbu antibiotiky nevysazujte bez konzultace s lékařem. Co se bolestí týče, může se jednat například i o prochlazení, nebo přílišnou námahu. Souvislost s antibiotiky není příliš reálná, nicméně tu je. Doporučoval bych proto návštevu ošetřujcího gynekologa, který navrhne další postup.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x