Chlamydie protilátky

Prosím o Váš názor.Po vyšetření maminky na chlamydie -s-chlamydie igG 9,739.Paní doktorka mi předala výsledky s tím ,že je vše v pořádku.Je to tak,nebo si asi nevšimla!?Maminka trpí chronickou rýmou a má bolavé nohy ,které se jí nehojí.Může to mít vliv? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vladimíre,
pozitivní protilátky proti chlamydiím ve třídě IgG znamenají pouze to, že se tělo s danou baterií již někdy setkalo, pokud nejsou pozitivní i protilátky ze třídy IgM, nejedná se o akutní infekci a potíže které vaše maminka nyní má, budou mít příčinu zřejmě někde jinde.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Články: Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Rádi byste přestali kouřit...
Lékaři znají nový způsob, jak snížit nitrooční tlak u glaukomu
Preventivní prohlídka
Články: Preventivní prohlídka
Preventivní prohlídka je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Těhotenský ultrazvuk
Články: Těhotenský ultrazvuk
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: