Chlamydie po léčbě

Dobrý den, byly mě diagnostikovány chlamydie trachomatis. Byl jsem přeléčen na chlamydie antibiotiky. Po měsící a půl jsem šel na testy (kde my dělali z penisu výtěry) na kožní, které byly v pořádku. Chci se zeptat je nějaká možnost, že bych mohl dále nakazit někoho jiného. Že by se mohla stát chyba v těchto testech. Mám takový divný pocit ( a někdy po ránu nebo když nemám moc času pít tak trochu pálí ale jen ze začítku) a nechci někomu přitěžovat. Možná jsem jen paranoidní . Děkuji za vstřícnou odpověď

Odpověď odborníka:

Možná by bylo vhodné testy pro jistotu ještě jednou zopakovat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: