Chromozomální vady

Dobrý den.Mám půlročního chlapečka.Po narození mu zjistili srdeční vadu a v zápětí na genetice DiGeorgův syndrom,který právě s touto vadou souvisí.Mám pořád výčitky,že jsem mu to způsobyla já.V době,kdy pravděpodobně vznikl,jsem měla hodně stresu,měli jsme úmrtí v rodině a kouřila jsem.Nejsem silná kuřačka,ale ve stresu po cigaretě sáhnu.Má strach,jestli to nemohlo poškodit buňku.Už máme po operaci srdíčka,dopadla dobře,ale úleva se nedostavuje.Děkuji moc za odpověď.Kamila L.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, DiGeorgův syndrom je jak píšete chromozomální vada a Vaše kouření v těhotenství na toto dle mého názoru nemá vliv. Radujte se ze svého miminka, z povedené operace a zbytečně se nestresujte.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: