Chtela bych jeste dite

dobry den pane doktore jsem po trech cisaracich uz je tomu 17 let a chtela bych postoupit odvazani vajecniku stoji neco ten zakrok dekuji vam za odpoved

Odpověď odborníka:

Po 3 císařských řezech před 17 lety je naděje na to, že by vejcovody zůstaly průchodné prakticky nulová, tento druh operace je nevratný nehledě na to , že po 3 císařských řezech by gravidita byla velmi risiková. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x