Cicadin

Dobrý den, beru 14 dní Circadin na poruchu spánku kvůli tinnitusu, do toho mám Zoloft a beru antikoncepci. Mám průjem a slabou menstruaci,může to být kvůli circadinu?

Odpověď odborníka:

Nejspíše se opravdu jedná o nežádoucí účinky léčby, ale typické více pro zoloft, než pro circadin.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: