Clotrimazolum al 100

som v zahranici a nasadila som si clotrimazolum al 100 a masticku clotrimazolum, mam vsak pospinenie na nohavickch mierne krvave, menstruacia to nie je, som v polovicke cyklu, ma to suvislost s citlivou sliznicou, alebo treba vysadit medikamenty?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sliznice při zánětu je ztenčená a někdy může krvácet, dokončete léčbu, nechte proběhnout menstruaci - pokud se problémy zase objeví, měla byste uvažovat o návštěvě gynekologa, mohlo jít i o jinou infekci pochvy, ne jen mykotickou a tu je potřeba léčit jinak. Hezký den.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: