Clotrimazol al 200

Dobrý den, je možné používat tablety Clotrimazol AL 200 na kvasinkovou infekci, pokud se domnívám, že jsem těhotná (cca 10 dní zpoždění s menstruací)? Pokud ne, je nějaká jiná možnost léčby?

Odpověď odborníka:

Obecně čím méně léků v graviditě zvláště v prvním trimestru tím lépe spíše bych doporučil boraxglycerin globule. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: