Clotrimazol al 100

Dobrý den. Byla jsem u gynekologa s problémem mykozy která se u mě objevila. Předepsal mi lék clotrimazol al 100. Měla jsem ho užívat 6 dní, ale nezačala jsem ho užívat protože jsem následující den měla menstruovat. Nyní cca 2 týdny po menstruaci jsem si vzpoměla a nevím zda mam začít užívat tento lék. Pocit svědění už nemám, ale při pohlavním styku cítím pocit pálení hned za vchodem do pochvy. Tak nevím jestli tablety začit užívat nebo ne.?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pravděpodobně jsou známky akutního zánětu pryč, nevímjak vypadají sliznice apod.může to být pozůstatek mykosy a nemusí.pokud máte stále bílý hrdukovitý výtok, tablety užijte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Podezřelé krvácení může být příznakem hemofilie
Články: Podezřelé krvácení může být příznakem hemofilie
Hemofilie nejčastěji vzniká...
Artróza
Články: Artróza
Artróza, lidově „revma...
Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Články: Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Důvodem k první návštěvě...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: