Cotrimoxazol al forte a ha

Dobrý den, chci se zeptat, zda je nutné se ještě nějak chránit při braní Contrimoxazolu s HA Yadine - jestli se snižuje účinnost? Na internetu jsem našla velice rozdílné názory !!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Cotrimoxazol by neměl snižovat účinek antikoncepce, tedy není nutné používat další ochranu. Pokud však užíváte Cotrimoxazol na infekci močových cest, bylo by lépe z hygienických důvodů pohlavní styk během léčby vynechat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: