Crohnova choroba

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat,mám.....stenosující a fistulujicí formu Crohnovy choroby s postižením term.ilea a s píštělí do rektosigmatu....užívám Salofalk a místo Budenofalku jsem dostala Medrol 1-1/2-0....V novém roce mám přijít na kontrolu,ale můj lékař chce můj zdravotní stav konzultovat s chirurgem. Chci se zeptat jestli nutná operace a taky jak moc je nebezpečná. Předem díky za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se Váš ošetřující lékař rozhodl konzultovat Váš zdravotní stav s chirurgem, nemusí to zatím nic znamenat. To, zda je operace nutná rozhodně právě tato konzultace. Operace nebezpečná není, přesto ale může mít komplikace. V zásadě probíhá tak, že se postižená část střeva odstraní a zbylé konce se znovu napojí. Bližší informace se dozvíte na: www.strevni-zanety.cz . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: