Čsté používání antibiotik a kortikoidů

Dobrý den mám dotaz. Mám problémy z očima recidívujíci zánět spojivek. Jednou za dva měsíce musím jít k očnímu a ten mi napíše bud kortikoidy nebo anitbiotika. Takto to trvá už 4 roky. Je možné že neustálé braní těchto kapek mi způsoblilo špatnou funkčnost štitné žlázy

Odpověď odborníka:

Milý pane Moravče, oční kapky s antibiotiky či kortikoidy nepoškozují štítnou žlázu.

MUDr. Markéta Macková
MUDr. Markéta Macková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka v Třebíči

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: